Over ons

Over ons

Een ondernemer is in veel gevallen onnavolgbaar. Of het nu gaat om het herkennen van kansen, het initiëren van ideeën of het enthousiasmeren van mensen. Soms is er sprake van een gezonde onrust. Een gevoel dat er iets moet gebeuren, maar er nog niet uit zijn hoe dit uit te voeren. Raadgevend adviseurs van WNDB begrijpen dit proces door onze eigen jarenlange ondernemerservaring. Onze dienstverlening is gericht op het ondersteunen van opdrachtgevers door inzicht te geven in ondernemersspecifieke situaties en het structureren van denkrichtingen. Daarnaast leveren we hands-on diensten om het ondernemersproces te versnellen daar waar mogelijk.

Ondersteuning ondernemersproces

Entrepreneurial Engineering is gericht op het (door)ontwikkelen van het ondernemersproces. Dit proces bestaat uit het herkennen van kansen, bedenken van ideeën en ontwikkelen van innovatieve producten of processen voor eigen rekening en risico. Het doel is om bedrijfswaarde te creëren en groei te realiseren.

 

Onze dienstverlening is te verdelen in zes domeinen:

  1. ONDERNEMERAls initiatiefnemer van innovatie, groei en verduurzaming.
  2. ONDERNEMING: Als samenbundeling van kennis, middelen en activiteiten.
  3. TEAMAls deelgenoot van de ondernemer.
  4. PLANAls voorbereiding op innovatie en vernieuwing.
  5. DATAAls basis voor ketensamenwerking en verduurzaming.
  6. RESOURCESAls bouwstenen voor het realiseren van vernieuwing.

 

De taal van de ondernemer

Door onze ruime ervaring op het gebied van ondernemerschap spreken we de taal van de ondernemer. Hierdoor komen we sneller tot de kern van de zaak en zijn we efficiënt in het doorgronden van de situatie.

 

Het bespreekbaar maken van gevoelige kwesties

Onze competenties op het gebied van bedrijfskunde, procestechniek en informatietechnologie combineren we met mensenkennis en praktijkervaring. We vervullen vaak een brugfunctie tussen de ondernemer en zijn belangrijkste stakeholders en zijn in staat om delicate kwesties bespreekbaar te maken. Of het nu gaat om de financiering van projecten, het aansturen van kernmedewerkers of het voorbereiden van bedrijfsopvolging.